Dec 20 2016

Què ha passat a Sant Feliu aquest 2016? Quins han estat els fets més destacats? L’Anuari és una publicació en paper editada per Fetasantfeliu que vol recollir en 80 pàgines el que ha estat aquest any a la ciutat. És la tercera edició d’una publicació a tot color, que inclou les notícies més destacades de cada mes, fotografies, anàlisi i infografies; a més, aquest any estrenem seccions noves: l’entrevista de l’any i el reportatge de l’any. La presentació serà dimarts 20 de desembre a Els Pagesos.


Des de Fetasantfeliu seguim cada dia l’actualitat santfeliuenca i l’expliquem a través del diari digital. Però per tercer any consecutiu, quan s’acaba l’any, volem fer una mirada retrospectiva sobre aquest 2016 i ho fem a través de L’Anuari, una publicació en paper de 80 pàgines, que recull els fets més destacats de l’any.

Articles, imatges, entrevistes, reportatges, infografies

L’Anuari és una publicació a tot color que acosta l’actualitat santfeliuenca d’enguany a través d’un disseny atractiu amb un pes destacat de la imatge, tant amb la selecció fotogràfica de les galeries d’imatges de Fetasantfeliu com amb infografies sobre dades de la ciutat. La publicació inclou una cronologia que recull les notícies més destacades de cada mes, recull de fotos i l’espai «fets i gent», sobre temes que han estat rellevants aquest any a la ciutat. Per exemple, n’hi ha de dedicats a l’entitat Sant Feliu es Mou, a l’Esplai Sant Llorenç, als Magentes o al Club d’Handbol Sant Llorenç, entre d’altres.

La tercera edició de L’Anuari també incorpora algunes novetats, com els espais «el reportatge de l’any» i «l’entrevista de l’any». A partir de les desenes d’entrevistes i reportatges publicats al web, n’hem seleccionat dos, que tracten temes que són notícia. D’una banda, el reportatge dedicat als refugiats, a partir de santfeliuencs que han viscut la situació sobre el terreny, que publiquem amb fotografies del fotoperiodista Raül Clemente. I, de l’altra, l’entrevista a l’àrbitra Alba Rodríguez, sobre el masclisme en el món del futbol.

La publicació l’ha elaborat l’equip de Fetasantfeliu i, com cada any, compta amb diversos articles d’opinió per copsar la realitat santfeliuenca a partir de diferents mirades. Enguany hi han col·laborat Mireia Saladrigas, Andreu Carpi, Jordi Amgió, Noèlia Fontana i Carlos Lara, entre d’altres. La portada és obra de l’artista Luis Rueda i, a l’interior, també hi trobareu il·lustracions de Martí Viladomat i Manu Garrido.

Més que una presentació

La presentació de L’Anuari serà dimarts de la setmana que ve, 20 de desembre, en un acte a la sala Els Pagesos a les 20h. Un acte que també servirà per presentar altres projectes que estrenarem aviat. D’una banda, la nova web, que aviat serà una realitat i que s’ha finançat en part amb les aportacions que van fer els lectors a través de la plataforma de micromecenatge Tot Suma. Dimarts que ve podreu descobrir com serà el nou disseny.

Però no serà l’única novetat, també presentarem un nou projecte conjunt amb SKREI Studio en el que hem treballat durant aquest any i que estrenarem a principis de l’any que ve. Una proposta audiovisual que tenim ganes de compartir amb vosaltres i que farem pública també durant l’acte.

A més, la presentació vol ser també un espai de trobada amb els socis i lectors de Fetasantfeliu, per compartir inquietuds i complicitats i posar-nos cara, més enllà del dia a dia digital.

 

L’entrada és lliure i el preu de l’Anuari és de 12 euros. Si en voleu un exemplar, però no podeu venir, també el podeu reservar escrivint-nos a redaccio@fetasantfeliu.cat.

Suscribete para bailar

Obtén toda la información más reciente sobre eventos, ventas y ofertas.