Feb 03 2017

SENYOR DELS LLAMPS

Érem heavies i no cumbes és el títol del primer EP del Senyor dels Llamps. El títol ja és premonitori. No sabríem dir quines influències té el grup, ja que la carrera dels seus components (Oriol Iglesias, Enric Marquès, Albert Vinyés i Josep Nieto) procedeix sobretot del heavy, i donem fe que el disc és de tot menys això: ens ofereixen una música ballable amb tocs de rumba, ska, reggae i una mica de rock.

No s’hi canten tòpics de sempre, ni cançons d’amor (de moment). És un cúmul d’històries, algunes imaginàries, d’altres certes. Records, desitjos, imaginacions i deliris. Molt d’humor, molt! Una guitarra senzilla i bons companys de viatge.

Aquest és un projecte nascut de la paciència. Cançons cuinades durant quatre anys, des del sofà amb una guitarra vella. I això que qui les composa és bateria de tota la vida, Oriol Iglesias (Katarrama, Pèl de Gall, Titot, David Rosell i L’Esca del Pecat). Lletres simpàtiques i desvergonyides, sense gaires filtres ni contemplacions, música senzilla i efectiva.


Si no necessites grans reflexions, ni lletres profundes, ni amors convencionals, ni res de tot això, aquest podria ser el teu disc. Què fas que no el tens? Baixa'l amb un sol clic!

Suscribete para bailar

Obtén toda la información más reciente sobre eventos, ventas y ofertas.