Jan 27 2024

EL DIABLO DE SHANGHAI + BOINS NOIS, un doblet imperdible.

La cantera santfelienca juga a casa el proper 27 de gener, i ho fa acompanyada d’una de les bandes més prometedores del panorama underground actual.

Els locals Bons nois van publicar al 2023 “Delta”, el seu primer àlbum de llarga durada, i aquest hivern van estrenar el senzill “El fred no ens trobarà”. La seva proposta musical, hereva del so de guitarres dels noranta, barreja influències del rock alternatiu, el postpunk i el pop, i busca el contrast entre lletres introspectives i costumistes amb melodies afilades i brillants. Com ells mateixos es diuen: pop a la brasa.

A l’altra porteria, els barcelonesos El diablo de Shanghai, una banda amb caràcter propi que ha vingut a demostrar-nos com és possible crear cançons que sonin diferents a l’òrbita del panorama nacional estatal fent servir els mateixos instruments de sempre.

Diuen que s’assemblen en actitud a Television, però qualsevol seguidor del bon punk, post-punk i garage se n’enamorarà i veurà en ells aquest tipus de raresa embriagadora que destil·len les bandes amb personalitat.

 

Anticipades 10€ al link de la bio. 

Taquilla 13€.

Suscribete para bailar

Obtén toda la información más reciente sobre eventos, ventas y ofertas.