Apr 24 2022

CHAVALADA SOUND Vol.1

El Chavalada Sound és un festival de la gent que troba la seva raó de ser en la música i la cultura. Neix de les joves de la perifèria, de la chavalada, amb el propòsit de portar la nova onada emergent més enllà dels grans centres urbans. Sant Feliu de Llobregat i el Baix Llobregat ens reivindiquem com a nuclis creadors i difusors de cultura.

La primera edició serà el DIUMENGE 24.4.2022.

Ready? Benvingudes al Chavalada Sound, ahí, bien de reverb.

 

 
18,30H RODRÍGUEZ RODRÍGUEZ
Cançons tristes i costumistes a baixa fidelitat. Tradició lo-fi amb actitud garagera. Mescla deliberada de gèneres i influències. D’aquesta manera podríem definir a Rodríguez Rodríguez. Amb actitud Juan Palomo, els temes es gesten o es graven a casa seva amb el seu 8- pistes de confiança.
 
19,45H DIAMANTE NEGRO
A la la traca del line up chavalero, seguim amb Diamante Negro, una de les bandes que més ha crescut a l’escena independent. Temarrals com cops de puny que destil·len ràbia, frustració, patiment i milennialisme als problemes del dia a dia.
 
21,00H PANTOCRATOR

Pantocrator són del més potent de l’escena subterrània barcelonesa. Ànima pop, posse punk rock garagera i un humor càustic. Ara estan d’estrena d’àlbum i el presentaran a la primera edició del Chavalada Sound.
 
 
Ahí, bien de reverb.

 
Taquilla 20€
 
Amb el suport d’Estrella Damm.

Suscribete para bailar

Obtén toda la información más reciente sobre eventos, ventas y ofertas.