Mar 11 2017

ALPPINE + VOLTA X SUITE + ALPPINE DJS

Alppine son Diego Delgado (madrileny afincat a Berlín) i Alberto Bermejo (Barcelona). Potser encara no us sona el nom de la banda, però als habituals de la casa sí us sonarà  algun dels seus temes, que acostumem a punxar amb molta freqüència a la sala. Aprofitant que estan de gira per la ciutat, faran parada al Low Llobregat.

El darrer EP dels Alppine, Tizanis (2016), ha estat escollit entre els 10 millors de l'any per la revista Mondo Sonoro:

En activo desde hace años, Alppine llevan su expresividad musical -basada en la improvisación y la libertad creativa- hasta las cotas más lúcidas de su trayectoria. Mientras en Arde el mar (2015) mandaba su cara más shoegaze y space rock, en “Tizanis (2016) toman caminos diversos que van del motorik de “60 Lies” al rock ambiental de Places. Joan S. Luna, MondoSonoro

Aquest serà un concert doble: ens visita també Alberto Bermejo amb Volta x Suite, el seu projecte personal: un sintetitzador analògic com a màquina de poesia per crear paisatges més enllà de la paraula. La seva potència i flexibilitat crea paratges abstractes els quals mai havíem somiat arribar. Volta per suite està lluny del disseny i modula a les seves session, sempre en directe, poemes d'aquí i ara des de la improvisació.

 

Preneu nota: el dissabte 11 de març a les 23,30h ALPPINE + VOLTA X SUITE amb entrada lliure i taquilla inversa. I després, ALPPINE DJ'S.

Suscribete para bailar

Obtén toda la información más reciente sobre eventos, ventas y ofertas.