Jul 09 2022

SPITFIRE SCREAM + LES ARANYES + MONDO BETA

LES ARANYES:

“Som una banda de punk d'horror, ciència ficció i sèrie B de Barcelona. 

Podriem haver-nos dedicat a qualsevol altra cosa com a crear un exèrcit de rates, a desenterrar cadàvers per combinar parts i crear engendres re-animats, volcar-nos plenament a l'extracció de materials estranys en alguna explotació minera a una altra dimensió, escriure cartes al diari per tractar la sempre incòmoda problemàtica dels mutants al clavegueram o simplement quedar-nos darrere del mostrador d'un videoclub en hores baixes. Però finalment hem decidit fer punk.

Som Les Aranyes,  caminem vers l'extinció.”

 

SPITFIRE SCREAM:

“Spitfire Scream vam néixer al 2018 a Torrelles de Llobregat (Barcelona). El Marc, el Marcel, la Maria i la Bet vam engegar la banda en una barbacoa entre amics. Les nostres influències son sobretot grans bandes escandinaves com Turbonegro, Gluecifer…però també ens enamora el millor del punk i el rock’n’roll com Misfits, Social Distortion…fem power punk, and we like it!”

 

MONDO BETA:

“Como nata líquida en un cepillo de dientes. Te has quedado igual? Normal. Mondo Beta contra todo pronóstico no inventan nada! Lo suyo es el rock hardcoreta y chillón a la Hot Snakes, Obits, Drive like Jehu o cualquier otra cosa en la que los de San Diego anden metidos. En castellano y sin faltarle a nadie, como la era millennial demanda.

Ahora acaban de grabar su primer álbum, Colapso Tropical en el estudio Micromaltesse junto a Marco Morgione, y no tienen mayor intención que defenderlo por todo rincón que se pueda donde hayan PA's y una mesa de sonido. Al fin y al cabo los chicos de la generación X no vienen para quedarse, vienen para desahogarse una noche y la que venga después!

Pasen y vean!”


 

ANTICIPADES 6€ AQUÍ/ TAQUILLA 8

 

 

 

Subscriu-te per ballar

Obtingues tota la informació més recent sobre esdeveniments, vendes i ofertes.