Sep 30 2023

MADDI O&&BRIEN

Procedent d'Austràlia, la trobadora itinerant Maddi O'Brien canta folk ambient i blues melòdic per amants. Les seves sensuals paraules de poesia cobren vida com si fossin els teus propis records llunyans.
 
Va sortir d'Austràlia amb un bitllet d'anada als 20 anys i ràpidament va caure en una vida d'aventures i vagabundatge, recorrent Europa, l'Orient Mitjà i el nord d'Àfrica durant diversos anys amb gent excèntrica de tots els àmbits de la vida.
 
Ha tocat des dels carrerons del nord d'Itàlia fins a les passarel·les del sud de Portugal, les estacions de tren de Berlin i les esplanades d'Istanbul, aprenent cançons populars locals i balades dels gitanos pel camí.
 
La cantant i compositora ha estrenat recentment el seu àlbum independent "Deprivation Blues", una col·lecció de 9 cançons íntimes i husky que brillen amb nostàlgia somiadora, explorant temes que van des de la salut mental fins a l'amor no correspost i la pèrdua, tot teixit amb un lirisme vulnerable tan cru que sembla una revelació de secrets, reflectint el seu autèntic underground.
 

Subscriu-te per ballar

Obtingues tota la informació més recent sobre esdeveniments, vendes i ofertes.