May 31 2015

DAN BRODIE

Una tarda de fa quatre anys, amb El Sótano de Radio 3 sintonitzat, vam escoltar un tema que ens va encantar: I gotta get up so I can get down, d'un tal Dan Brodie and The grieving Widows, va dir Diego RJ. Vam estar buscant el seu cd per botigues d'arreu, però no es distribuia a la península, així que vam optar per comprar-lo on-line al seu web. Cal dir que la cançó de ben segur us sonarà als assidus del bar, perquè el vam punxar fins la sacietat a la nostra llista de reproducció.

Seguim amb la història: l'artista es va sorpendre en veure que algú de l'altra banda del món li comprava un cd, així que ens va escriure per preguntar on l'haviem escoltat. Vam contestar, també sobtats en rebre el mail, i li vam explicar.

Ens va comentar que vindria en breu de gira per Europa, així que vam aprofitar per dir-li que, si feia parada a Barcelona, aquí tenia un escenari esperant-lo.

Va ser dit i fet. La data del seu bolo a Els Pagesos estava ja fixada quan ens va escriure per avisar que suspenia la gira a causa d'un càncer que li acabaven de detectar. El Dan va estar amb tractament i allunyat dels escenaris durant vora dos anys.

Però fa poc vam rebre un mail seu que ens va alegrar molt: Dan Brodie estava recuperat i reprenia la gira europea per presentar el seu nou disc recopilatori: "Big Hearted Lovin' man: a Retrospective (1999-2014)", gravat d'una tacada durant una nit als estudis Salt de Melbourne.

Ara sí que sí, el Dan farà parada a Sant Feliu, i la data és el diumenge 31 de maig a les 20h del vespre. Així que apunteu el dia.

L'entrada serà gratuïta amb taquilla inversa.

Subscriu-te per ballar

Obtingues tota la informació més recent sobre esdeveniments, vendes i ofertes.