Apr 15 2023

CURTCIRCUIT: Marialluïsa + Filipin Yess

El cicle CURTCIRCUIT d'ASACC ens porta un doble bolo imperdible:

 

MARIALLUÏSA

Viure amb intensitat cada moment, però sense sucumbir al ritme frenètic del món. Aquest és el full de ruta que guia els Marialluïsa al seu nou disc ‘La vida és curta però ampla’. Un deliciós tractat de pop sensual que et farà enlairar amb els cinc sentits. El quartet d’Igualada torna amb vuit noves melodies lluminoses marca de la casa. El seu so encanta i acull, evolucionant ara cap a una instrumentació més orgànica i terrenal. Aquest nou treball convida primer a tancar els ulls, deixar-se endur i respirar profundament. I tot seguit t’encomana unes ganes immenses d’aprofitar al màxim aquesta gran casualitat que ens ha fet coincidir ara i aquí. Curtcircuit organitza dos concerts, l’11 de març a la VOL i el 15 d’abril a Els Pagesos.

 

FILIPIN YESS

Sempre es diu que les coses bones es fan esperar i el mateix passa amb el cas de Filipin Yess, que ara decideix enlairar-se amb el llançament del seu primer àlbum '5 estrelles'. 12 cançons plenes d’històries i murmuris, elegància i enyorança.

 Cançons pop valentes i brillants que es submergeixen dins la dècada dels ‘60 i ‘70, abraçant la psicodèlia de l’època i la singular energia musical i contracultural que va representar. Escoltant les seves cançons també podem apreciar referents actuals com les guitarres desenfrenades de Big Thief, els sorprenents beats de Holy Hive o la delicadesa d’Sparklehorse.

  

ANTICIPADES AQUÍ!

Subscriu-te per ballar

Obtingues tota la informació més recent sobre esdeveniments, vendes i ofertes.