Nov 21 2014

CAÏM RIBA

CAÏM RIBA, fill del músic Pau Riba i de la Mercè Pastor, va crear l'any 1996 junt amb el seu germà Pauet Riba el grup de música instrumental PASTORA, pel qual va composar grans temes de ball on l’electrònica i els sintetitzadors els van fer voltar pels millors escenaris de tot l'Estat. 

Ara el Caïm Riba s’encara a un projecte paral.lel en solitari, en Català i més orgànic, que respon a la seva necessitat d'expressió més intima. 

A 306 km sorgeix de la voluntat d'editar en un disc les cançons de Caïm Riba amb un caràcter més introspectiu, i que en un inici eren únicament instrumental. La participació d’en Jordi Lanuza (Inspira) i Santi Balmes (Love of Lesbian) van donar al disc un toc de veu, i van fer que a poc a poc el disc agafés un camí en la direcció de posar veus a les altres cançons, així que es va animar a composar més lletres i melodies. 

Encara que Caïm Riba no havia exercit mai de cantant solista, a 306 km descobreix al públic aquesta nova veu dins l’escena musical. Aquesta aportació ens porta que el disc arribi a un molt bon equilibri entre les cançons instrumentals i les cançons cantades.

El divendrs 21 de Novembre, Caïm Riba amb la banda a Els Pagesos.

Subscriu-te per ballar

Obtingues tota la informació més recent sobre esdeveniments, vendes i ofertes.