Nov 24 2022

BIBLIO EXTRARADI: Flamaradas

Torna el festival literari BiblioExtraradi organitzat per la Biblioteca Montserrat Roig

Luis Goytisolo, José Ángel Mañas, Sergi Picazo o Toni Padilla són alguns dels autors convidats. La Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu de Llobregat organitza del 14 al 26 de novembre la tercera edició de BiblioExtraradi per difondre autors i obres al voltant del concepte d’extraradi, perifèria, barri, ciutat…

El tema es tractarà des de la literatura i també des d’altres disciplines com el periodisme, la música, el cinema, la història o l’art. Més d’una quinzena de propostes culturals que inclouen xerrades, tallers i clubs de lectura a la biblioteca de la capital del Baix Llobregat.

Durant les dues setmanes d’activitats, hi haurà trobades amb autors, entre els quals destaquen les visites del novel·lista Luis Goytisolo –lletra C de la RAE– i de José Ángel Mañas, l’autor d’Historias del Kronen.

Els periodisme tindrà un protagonisme especial en aquesta edició amb la presència del periodista esportiu Toni Padilla i de Sergi Picazo, fundador de Crític, que participarà en un debat amb els també periodistes Raúl Montilla, Marc Andreu i Montse Santolino.

BiblioExtraradi t’acostarà a ciutats properes i llunyanes a través de les persones que hi viuen, hi treballen, hi viatgen, les escriuen o les dibuixen.

Reviurem els clàssics del punk dels mítics The Clash i també hi haurà activitats adreçades al públic infantil i juvenil, entre moltes altres propostes.

BiblioExtraradi també sortirà de la biblioteca i arribarà al CineBaix, on es farà un cinefòrum amb la pel·lícula Libélulas, i a la sala Els Pagesos, on actuarà el grup del Baix Llobregat Flamaradas.

El cicle es clourà amb l’acte de lliurament del premi del primer concurs de relats breus Perifèries.

Al programa trobaràs informació de totes les activitats, dates i horaris, pots consultar-lo i descarregar-lo en format pdf clicant aquí.

 

Subscriu-te per ballar

Obtingues tota la informació més recent sobre esdeveniments, vendes i ofertes.