Sep 16 2022

AFINIDADES ELECTIVAS: Paco Loco & Nando Cruz

Reserveu-vos el divendres de la setmana vinent, perquè la nova llibreria Barra Llibre Sant Feliu (a les galeries del Passeig Nadal, aneu-hi si encara no ho heu fet) ha organitzat una xerrada entre dos paios molt grans dins el cicle Afinidades Electivas.

A una banda, Paco Loco, integrant del mític grup Autralian Blonde i un dels productors musicals més reconeguts del panorama (Sexy Sadie, Nacho Vegas, Hinds, Enrique Bunbury, Maga, La Costa Brava, Mikel Erentxun, La Iaia i un llarg etc.).

A l’altra banda, el grandíssim Nando Cruz, un del periodistes musicals més respectats de l’estat. Aquest mestre ha col·laborat en programes de televisió com Sputnik (Canal 33) i Música Moderna (BTV), emissores de ràdio (Ràdio Ciutat Vella, iCat FM) i revistes (Popular 1, Rockdelux, Factory, etc.). Actualment publica a El Periódico de Catalunya, Nativa i Time Out Barcelona. 

El Paco és autor dels llibres Loco. Cómo no llevar un estudio de grabación i Loco 2: Cómo llevar un estudio de grabación y no morir en el intento, ambdós amb l’Editorial Hurtado & Ortega. 

El Nando, per la seva banda, és autor dels llibres Una semana en el motor de un autobús: la historia del disco que casi acaba con Los Planetas, Pequeño circo: historia oral del indie en España i Mazoni: 31 dies de gira, 31 dies tancat. El 2016 va col·laborar amb el llibre Cultura en tensió, de Raig Verd, amb altres autors com Lucía Lijtmaer, César Rendueles, Marina Garcés, Ramon Faura i Joan Miquel Gual.

Divendres 16 tots dos s’asseuran a parlar sobre les seves publicacions.

Remataran la vetllada la banda del Baix Llobregat Karabash, a qui Paco Loco ha produït el disc "Tot pot ser millor" al seu mític estudi de El Puerto de Santa Maria.

 

 

Subscriu-te per ballar

Obtingues tota la informació més recent sobre esdeveniments, vendes i ofertes.